Välkommen till Olofström


Aktuellt

 • 2014-07-24

  Nu är den nya Trollstigen på plats

  Den helt nya Trollstigen börjar inne på Storlekplatsen, leder ut på gång- och cykelbanan och slutar vid trollgrottan. Stora som små är välkomna att besöka de 10-tal troll som bor längs stigen bland sina trollhus, backstugor och bänkar med mera. Trollen är snidade av träskulptören Bert Davidsson som tidigare bland annat gjort den stora tomten och påskkärringen till Olofströms kommun.
  Läs mer…
 • 2014-07-23

  Eldningsförbud i hela Blekinge

  Från och med den 23 juli råder eldningsförbud i Blekinge län. Detta innebär att eldning utomhus är förbjuden inom de områden i länet där det enligt SMHI:s brandriskprognos är ”stor brandrisk” eller ”mycket stor brandrisk” (brandriskprognos 4 och 5). Eldningsförbud innebär att det är förbjudet med all form av eldning i skog och mark.
  Läs mer…
 • 2014-07-22

  "Blekinge från ovan" - ny film om Blekinge

  ”Blekinge från ovan” heter den nya filmen som naturum Blekinge har tagit fram. Det är en flygfilm över Blekinge som visar länets variationsrika naturmiljöer. Här visas några av de mest sevärda platserna i skärgården och längs med kusten, från Utklippan till Hanö. Filmen visar också vackra vyer över Bräkneån, Mörrumsån, Eriksberg och Halen med mera.
  Läs mer…


VISIT OLOFSTRÖM
Östra Storgatan 24
Tel: 0454/931 00
E-mail: info@visitolofstrom.se
Öppettider
Måndag-Fredag kl.9.00-17.00
Lördag kl.10.00-14.00
Söndag & Helgdag Stängt!

Granbacken

Boka lokal!
Lokaler för upp till 30 personer. Lokalerna är utrustade med Trådlöst nätverk, SMART-tavla, projektor, blädderblock, pennor och papper. Möjlighet finns också att låna dator. Bokning sker genom Olofströms Näringsliv AB   Läs mer här

Välkommen till Holjebadet!
HOLJEBADET
Välkommen till din oas i vardagen!

- 25-meters bassäng med 6 banor (28 grader varmt vatten) - 16-meters bassäng med delvis höj-och sänkbar botten (34 grader varmt vatten), 2 vattenrutschkanor. Öppettider, läs här! Tel: 0454-93700


Vi är er lokala tjänsteleverantör som har bredband, kabel-tv och iptelefoni att erbjuda er kunder. Tel: 0454-98050


  
Skåne Blekinge Vattentjänst AB (SBVT AB)

Kommunala bolag och förbund